Tapahtumanjärjestäjälle

Tapahtuman järjestäjän tulee huolehtia siitä, että kaikki tarpeelliset luvat, ilmoitukset ja muut järjestelyt on hoidettu hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista.


Tilavaraukset

Kokous- ja luokkahuoneiden varaukset tehdään viimeistään 3 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.  Salin varaukset tehdään 42 vuorokautta ennen tilaisuutta. Varaa ja maksa kokoustila kätevästi verkossa!

Kokoustilojemme 1, 2 ja 3 varaukset ja maksut voi tehdä myös verkossa. Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumisen Helsingin kaupungin asiointiportaaliin. Asiointiportaaliin tunnistaudutaan henkilökohtaisella tunnuksella. Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaiselta tililtä/luottokortilta tai yrityksen/yhdistyksen tililtä/luottokortilta.Tiedotus ja markkinointi


On tärkeää, että saamme tiedot tapahtumastasi ajoissa, jotta voimme markkinoida tapahtumaa yleisölle. Näin esityksesi on mukana myös talon kausiesitteessä ja nettisivuilla. Caisa pidättää oikeuden valita painettuun esitteeseen sisällytettävät tapahtumat.

Caisa julkaisee keväällä ja syksyllä painetun kausiesitteen. xx.xx.2016 mennessä toimitetuilla tapahtumatiedoilla on mahdollisuus päästä mukaan Caisan painettuun kevätesitteeseen. Caisa pidättää oikeuden päättää esitteessä julkaistavista tapahtumista.

Markkinointivastuu on tilavuokraajana sinulla. Mikäli olet tilanvuokraaja, huomioithan, että olet itse vastuussa esityksen muusta markkinoinnista ja viestinnästä kuten lehdistötiedotteista, julisteista, flyereistä ja ilmoituksista. Kiitos avustasi!


Viestintämateriaalin toimittaminen

Tapahtuman markkinointitekstit ja kuvamateriaali toimitetaan Caisaan viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtumaa. Huomaa, että olet tapahtumajärjestäjänä vastuussa kuvien käyttöoikeuksista. Kuvat viedään Helsingin kulttuurikeskuksen kuvapankkiin. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat sinua palvelleelta tuottajalta. Tekniset tiedot

Tilavuokra sisältää myös tarvittavan saliteknisen ammattihenkilöstön. Toimita meille tapahtumassa tarvittava tekniikka ja muut mahdolliset tekniset tiedot viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtumaa, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.Lipunmyynti

Caisan liput myydään Ticketmasterin kautta www.ticketmaster.fi. Tapahtumajärjestäjällä ei ole oikeutta käyttää muuta valtakunnallista lipunmyyntijärjestelmää, järjestäjä voi kuitenkin itse myydä tapahtuman liput tai osan lipuista.