Vieraile Caisassa!

Caisa muuttaa

Caisa muuttaa Kaisaniemestä Kallioon ns. Elannon korttelin sisäpihalle Leipätehtaan tiloihin. Ovet suljetaan nykyisissä tiloissa Mikonkatu 17:sta 30.11.2017. Toiminta alkaa uusissa tiloissa Kaikukatu 4:ssä syksyllä 2018. Uusiin tiloihin Kaikukadulle tulee auditorio, esityssali, kokoustiloja sekä galleriatilat.

Lisätiedot: johtaja Cátia Suomalainen Pedrosa, puh. 09 310 37501, 040 754 2303, ​catia.suomalainenpedrosa(a)hel.fi

Tapaamisiin syksyllä 2018!


Caisa on kulttuurikeskus maailman taiteelle, ihmisille ja ideoille. Rakennamme kumppaniemme kanssa helsinkiläistä ja kansainvälistä tulevaisuutta esitysten, kohtaamisten ja verkostojen kautta. Caisa on avoinna kaikille.

Järjestämme monenlaisia kulttuuritapahtumia – konsertteja, tanssi- ja teatteriesityksiä, elokuvanäytöksiä ja talk show -iltoja. Gallerioidemme taidenäyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Caisassa toimii myös kurdilainen ravintola. Caisassa on säännöllisesti klubi-iltoja. Niissä keskustellaan ajankohtaisista aiheista klubilaisten jakaman kulttuuritaustan näkökulmasta tai nautitaan musiikista tai runoudesta. 

Yhdistykset ja yhteisöt kokoontuvat Caisan olohuoneessa ja kokoushuoneissa. Aikuisille ja lapsille on tarjolla monenlaista harrastustoimintaa.