Järjestä tapahtuma

Caisa muuttaa

Caisa muuttaa Kaisaniemestä Kallioon ns. Elannon korttelin sisäpihalle Leipätehtaan tiloihin. Ovet suljetaan nykyisissä tiloissa Mikonkatu 17:sta 30.11.2017. Toiminta alkaa uusissa tiloissa Kaikukatu 4:ssä syksyllä 2018.

Uusiin tiloihin Kaikukadulle tulee auditorio, esityssali, kokoustiloja sekä galleriatilat.

Lisätiedot: johtaja Cátia Suomalainen Pedrosa, puh. 09 310 37501, 040 754 2303, ​catia.suomalainenpedrosa(a)hel.fi

Tapaamisiin syksyllä 2018!Omien ja yhteistyötuotantojen lisäksi Caisan salissa nähdään ulkopuolisten ryhmien esityksiä. Vuokraamme tilojamme sekä taidegallerioitamme taiteen ammattilaisille.

Sitoutumattomat, monikulttuurisuutta edistävät yhdistykset, seurat ja ryhmät voivat kokoontua Caisan kokoustiloissa ja järjestää Caisassa tapahtumiaan. 

Caisa muuttaa Kallioon. Lue lisää tilavuokrauksesta alla olevasta linkistä. Esitykset ja konsertit

Vuokraamme salia esitystaiteen ammattilaisryhmille, musiikkiartisteille ja muille kulttuurin tekijöille. Caisa on kulttuurien kohtauspaikka Helsingin keskustassa, ja eri kulttuureista ammentavilla esityksillä on vahva sija ohjelmistossamme.

Caisan juhlasali

Caisan tapahtumien päänäyttämönä toimiva juhlasali on tilaisuudesta riippuen 50–150 katsojapaikkaa sisältävä monitoimitila.

olohuone

Sohvilla ja itämaisilla matoilla kalustettu olohuone on rento kohtauspaikka yhdistyksille, kerhoille ja ryhmille.

Näyttelyt

Caisassa järjestetään kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Vuokraamme galleriatilojemme ensisijaisesti ammattitaiteilijoille. 

Caisan galleria

180 neliömetrin galleriassa on mukavasti ripustustilaa kaksiulotteisille teoksille sekä valkoisia jalustoja veistoksille. Kaisaniemenkadun suuntaiset, avarat ikkunat päästävät tilaan luonnonvaloa.

Aulagalleria

Aulagallerian korkea tila on omiaan erilaisille tilateoksille. Aulan seinille voi ripustaa suurikokoisiakin töitä. Suuri kattoikkuna tuo galleriaan kauniin luonnonvalon.

Käytävägalleria

Voit laajentaa gallerianäyttelysi käytävään tai pyytää ainoastaan käytävää näyttelytilaksi. Käytävägalleriaan voi ripustaa valokuvia, piirroksia, grafiikantöitä ja pienikokoisia maalauksia.

Kokoukset ja tapaamiset

Monikulttuurisuutta edistävät yhdistykset ja maahanmuuttajien yhteisöt voivat kokoontua säännöllisesti Caisassa ja järjestää omia tapahtumiaan. Tiloissamme voi pitää kokouksia, seminaareja, kursseja, juhlia ja avoimia kulttuuritapahtumia. Huomioithan, että juhlasali on varattava vähintään 42 päivää ennen tilaisuutta ja muut tilat vähintään kolme viikkoa etukäteen.

Yhteisösi voi käyttää Caisan kokoustiloja arkipäivisin ja lauantaisin kaksi tuntia maksutta, mikä jälkeen perimme tiloista vuokraa. Tarvittaessa vähävarainen yhteisö voi vuokran sijasta tuottaa Caisaan ohjelmaa ja osallistua tilaisuuksien järjestelyihin.

Tiedustelut:

Merja Taivalantti-Bouchghoul
puh. 09-310 37503
s-posti: merja.taivalantti-bouchghoul@hel.fi
Ma-pe 9.00-17.00


kokoushuoneet 

Kokoushuone 1 ja 2 sopivat 25:lle hengelle. Kokoushuone 3  20:lle hengelle. Kokoushuoneen 1 ja 2 väliltä voi avata väliseinän, jolloin tila soveltuu 50:lle. Huoneet ovat varustettu asianmukaisella kokoustekniikalla.

Aula

Avara monitoimitila toimii näyttelytilan lisäksi myös kokoontumispaikkana. Tilassa voi myös järjestää erilaisia esityksiä. Helsingin kaupungin WIFI ja tietokoneet ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. 


Tilojen varaukset

Caisa vuokraa tiloja ensisijaisesti etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta edistäville seuroille, ryhmille ja yhdistyksille. 

Tiedustele vapaita tilojamme:
​​​​​​​
Merja Taivalantti-Bouchghoul
puh. 09-310 37503
s-posti: merja.taivalantti-bouchghoul@hel.fi
Ma-pe 9.00-17.00


Varaa ja maksa kokoustila verkossa!

Kokoustilojemme 1, 2 ja 3 varaukset ja maksut voit tehdä myös verkossa. 


Hae avustusta

Tarvitsetko taloudellista tukea tapahtumasi järjestämiseksi? Voit hakea apurahaa projektiasi varten.