Galleria


Caisassa järjestetään kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Vuokraamme galleriatilojemme ensisijaisesti ammattitaiteilijoille.Caisan galleria

100 neliömetrin galleriassa on mukavasti ripustustilaa kaksiulotteisille teoksille, valkoisia jalustoja veistoksille sekä neljä pöytävitriiniä esineille.

Galleriassa on seitsemän liikkuvaa ja helposti muunneltavaa seinäelementtiä. Seinäelementit ovat varustettu ripustus- ja led-valaisinkiskoilla.

Ikkunassa on pimennysverhot projisointia varten. Galleriassa on kolmekerroksinen valojärjestelmä sekä mahdollisuus luonnonvalaistukseen.


Hakemukset

Tarjoa meille näyttelyäsi!  Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot milloin haluaisit pitää näyttelysi, liitä mukaan näyttelysuunnitelma, valokuvia teoksistasi sekä ansioluettelosi. 

Valitsemme tarjotuista näyttelyehdotuksista toteutettavat ja ilmoitamme päätöksestä hakijoille sähköpostitse. 

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: faruk.lika(a)hel.fi tai postitse: 
Kulttuurituottaja Faruk Lika
Kulttuurikeskus Caisa
PL 410408,  00099 Helsingin kaupunkiVuokra-aika

Näyttelytiloja vuokrataan kerrallaan neljäksi viikoksi. Vuokra-aikaan sisältyy sekä varsinainen näyttelyaika että näyttelyn ripustus ja purku. Valvonta sisältyy näyttelyvuokraan. Emme peri myyntiprovisiota.


Hinnat

Caisan Galleria, vuorokausi 25 €
Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %

Vuokraan sisältyy galleriatilojen siivous, valvonta ja näyttelyyn sisältyvän kirjallisen materiaalin kopiointi sekä tiedot näyttelystä Caisan nettisivuilla. Myydyistä töistä ei peritä provisiota. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.