Galleria


Caisassa järjestetään kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Vuokraamme galleriatilojemme ensisijaisesti ammattitaiteilijoille.


Galleriatilat

100 neliömetrin galleriassa on mukavasti ripustustilaa kaksiulotteisille teoksille, valkoisia jalustoja veistoksille sekä neljä pöytävitriiniä esineille.

Galleriassa on seitsemän liikkuvaa ja helposti muunneltavaa seinäelementtiä. Seinäelementit ovat varustettu ripustus- ja led-valaisinkiskoilla.

Ikkunassa on pimennysverhot projisointia varten. Galleriassa on kolmekerroksinen valojärjestelmä sekä mahdollisuus luonnonvalaistukseen.


Vuokra-aika

Näyttelytiloja vuokrataan kerrallaan neljäksi viikoksi. Vuokra-aikaan sisältyy sekä varsinainen näyttelyaika että näyttelyn ripustus ja purku. Valvonta sisältyy näyttelyvuokraan. Emme peri myyntiprovisiota.


Hinnat

Caisan Galleria, vuorokausi 25 €
Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %

Vuokraan sisältyy galleriatilojen siivous, valvonta ja näyttelyyn sisältyvän kirjallisen materiaalin kopiointi sekä tiedot näyttelystä Caisan nettisivuilla. Myydyistä töistä ei peritä provisiota. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


Onko sinulla näyttelyidea?

Caisa hakee kaksi kertaa vuodessa tulevalle ohjelmakaudelleen valmiita tuotantoja, ideavaiheessa olevia ehdotuksia ja yhteisöllisiä ja osallistavia kursseja lapsille ja perheille.

Hakuajat ovat 29.4.-19.8.2019 kevät/syyskaudelle ja 1.11.-31.12.2019 syyskaudelle. Katso tarkemmat tiedot täältä:  Open call.

Näyttelyehdotuksia voi lähettää myös hakuaikojen ulkopuolella  Caisan näyttelyistä vastaavalle tuottajalle Faruk Likalle, p. 09 310 37515, faruk.lika@hel.fi.