Galleriat


Caisassa järjestetään kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Vuokraamme galleriatilojemme ensisijaisesti ammattitaiteilijoille.

Caisa muuttaa Kallioon. 


Caisan Galleria

180 neliömetrin galleriassa on mukavasti ripustustilaa kaksiulotteisille teoksille sekä valkoisia jalustoja veistoksille. Kaisaniemenkadun suuntaiset, avarat ikkunat päästävät tilaan luonnonvaloa.


Aulagalleria

Aulagallerian korkea tila on omiaan erilaisille tilateoksille. Aulan seinille voi ripustaa suurikokoisiakin töitä. Suuri kattoikkuna tuo galleriaan kauniin luonnonvalon.


Käytävägalleria

Voit laajentaa gallerianäyttelysi käytävään tai pyytää ainoastaan käytävää näyttelytilaksi. Käytävägalleriaan voi ripustaa valokuvia, piirroksia, grafiikantöitä ja pienikokoisia maalauksia.


Hakemukset

Näyttelyhakemuksen tulee sisältää vuokra-ajan toivottu ajankohta, ja anomuksen mukana tulee olla näyttelysuunnitelma, dioja tai valokuvia teoksista sekä taiteilijan ansioluettelo. 

Valitsemme tarjotuista näyttelyehdotuksista toteutettavat ja ilmoitamme päätöksestä hakijoille sähköpostitse. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla faruk.lika(a)hel.fi tai postitse: 

Kulttuurituottaja Faruk Lika
Kansainvälinen kulttuurikeskus Caisa
PL 4771,  00099 Helsingin kaupunkiVuokra-aika

Näyttelytiloja vuokrataan kerrallaan neljäksi viikoksi. Vuokra-aikaan sisältyy sekä varsinainen näyttelyaika että näyttelyn ripustus ja purku. Valvonta sisältyy näyttelyvuokraan. Emme peri myyntiprovisiota.


Hinnat

Caisan Galleria, vuorokausi 25€.
Caisan Käytävägalleria, vuorokausi 15€.
Caisan Aula, vuorokausi 15€.
Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Vuokraan sisältyy galleriatilojen siivous, valvonta ja näyttelyyn sisältyvän kirjallisen materiaalin kopiointi sekä tiedot näyttelystä Caisan nettisivuille. Myydyistä töistä ei peritä provisiota.