Kurssit ja työpajat

Päiväkodit ja koulut

Caisa tukee päiväkotien ja koulujen kansainvälisyyskasvatusta tarjoamalla ryhmille ilmaisia kursseja ja lyhyitä työpajoja. 

koululaisille

Caisan 5x2-kurssit tukevat koulujen omaa taideopetusta ja kansainvälisyyskasvatusta. Monipuolinen kurssivalikoima vaihtelee lukukausittain. Caisassa järjestetään myös lyhempiä kursseja ja työpajoja.

Päiväkodeille

Hyödynnä hauskoja satuteatterityöpajojamme lasten kansainvälisyyskasvatuksessa. Valitse ryhmällesi parhaiten sopiva kulttuuripainotus ja ilmoittaudu mukaan. 

Lasten vapaa-aika

Lisäksi järjestämme lapsille kieli- ja kulttuurikursseja, joilla lapset pääsevät käyttämään Suomessa vähemmän puhuttua kieltään. Kielikurssit soveltuvat hyvin esimerkiksi kahden kulttuurin perheiden lapsille. 

Aikuisten vapaa-aika

Aikuisten harrastusryhmiä kokoontuu Caisassa viikoittain. Caisassa voi harrastaa teatteria, kuorolaulua, tai vaikkapa kiinalaista tussimaalausta. Kurssit ovat Caisan yhteistyökumppaneiden järjestämiä. 

lasten vapaa-aika

Lasten kieli- ja kulttuurikursseilla, lapset pääsevät käyttämään Suomessa vähemmän puhuttua kieltään. Kielikurssit soveltuvat hyvin esimerkiksi kahden kulttuurin perheiden lapsille. 


aikuisten vapaa-aika

Aikuisten harrastusryhmiä kokoontuu Caisassa viikoittain. Kurssit ovat Caisan yhteistyökumppaneiden järjestämiä.