Kurssit ja työpajat lapsille ja nuorille

Caisa tukee päiväkotien ja koulujen kansainvälisyyskasvatusta tarjoamalla ryhmille ilmaisia esityksiä, kursseja ja lyhyitä työpajoja. Päiväkoti- ja kouluyhteistyö muodostavat merkittävän osan Caisan kansainvälisyyskasvatusta. Lisäksi järjestämme lapsille ja nuorille taidepainotteisia kursseja koulujen lomakausina. Myös kotona lapsiaan hoitavat vanhemmat löytävät Caisassa ohjelmasta 1.5 v–3-vuotiaille lapsilleen mukavaa tekemistä.

  • 5 x 2 -taideopetus
  • Avoin toiminta 0–6-vuotiaille

Huom! Kaikki kurssitoiminta Caisassa on toistaiseksi peruttu.

**************************************************************************************************************

KUVATAIDEKURSSI 9–12-vuotiaille

25.2.–12.05.2020 tiistaisin klo 16–17.30


Kurssilla esitellään taidetta leikkimielisesti ja hausksti sekä teoreettisella että käytännöllisellä tasolla. Tavoitteena on tutustua kevyellä ja hauskalla tavalla taiteen tekemisen eri muotoihin ja kehittää luovuutta sekä piirtämisen taitoja. Kokeilemme piirtämistä, maalausta, kollaasia, kuvituksen tekemistä ja silkkipainoa. Kurkistamme vähän myös taidehistoriaan. Ennakko-osaamista ei tarvita, riittää luouva ja leikkimilinen mieli ja asenne! Kurssin lopuksi toteutamme pienen näyttelyn oppilaiden tekemisistä töistä.

Kurssimaksu 50 € (yht. 12 oppituntia á 90 min)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 18.2. mennessä oge.eneh@hel.fi tai andreas@kassandra.fi


Kurssin järjestävät Caisa & Interkult-Kassandra ry.

Opiskelupaikan peruuttaminen ja kurssin lopettaminen

Opiskelupaikan peruuttamisesta ja lopettamisesta tulee alaikäisen oppilaan huoltajan tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus tuottajalle, vähintään seitsemän arkipäivää ennen kurssin alkua. Tällöin kurssimaksun palautuksesta vähennetään 15 € käsittelykuluja. Jos kurssipaikka peruutetaan kesken kurssin kurssimaksua ei palauteta.  Maksun palautusta kurssin keskeytyksen vuoksi voi anoa vain poikkeustapauksessa, esim. lääkärintodistuksen perusteella.

Vapaaoppilaspaikkaa on mahdollista hakea erillisellä lomakkeella, lataa lomake tästä. Lisätiedot oge.eneh@hel.fi.

5 x 2 -taideopetus

Caisan 5x2-kurssit tukevat koulujen omaa taideopetusta ja kansainvälisyyskasvatusta. Monipuolinen kurssivalikoima vaihtelee lukukausittain. Caisassa järjestetään myös lyhempiä kursseja ja työpajoja.

avoin toiminta
perheen pienimmille

Taidetta taaperoille -kurssit ovat avoimia alle kouluikäisille.http://www.caisa.fi/fi/avointoiminta