Näin huolehdimme turvallisuudestasi

Kaikki tapahtumamme 31.3.2021 asti on peruttu tai siirretty

Kaikki Caisassa järjestettävät yleisötilaisuudet ja tapahtumat on peruttu. Peruutus koskee kaikkia esityksiä, konsertteja, tapahtumia ja muita yleisötilaisuuksia sekä sisä- että ulkotiloissa. 

Peruutettaville esityksille pyritään löytämään uusi ajankohta. Jo lunastetut liput käyvät mahdolliseen uuteen esitysajankohtaan sellaisenaan, mutta ne on myös mahdollista palauttaa.

Katso esityskohtaiset tiedot siirroista ja peruutuksista nettisivujemme tapahtumakalenterista. 

Harrastustoimintaa rajoitetaan kaupungin tiloissa 1.3. alkaen

Harrastustoiminta menee tauolle maaliskuun ajaksi 1.3.–31.3. kaupungin tiloissa, joihin kulttuurikeskukset lukeutuvat. Vain alle 11-vuotiaiden (syntynyt 2009 tai myöhemmin) ohjattu harrastustoiminta saa jatkua toistaiseksi. Toiminnan järjestäjät tulevat ottamaan yhteyttä harrastajiin ja perheisiin tarkempien ohjeiden merkeissä. Alla oleva ohjeistus tullaan päivittämään uusien tiukennusten mukaiseksi.Lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistyy Caisassa rajoitetusti ja erityisjärjestelyillä

 • Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistetään vain siihen jo aiemmin ilmoittautuneille, uutta toimintaa ei aloiteta. Ilmoittautuneille viestitään toiminnan alkamisesta suoraan.

 • Alle kouluikäisen lapsen huoltaja! Voit tuoda ja hakea lapsen, jos se on välttämätöntä, mutta oleskelu tiloissa on kielletty. Edellytämme kasvomaskin käyttämistä.

 • Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.

 • Toiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.

  Kiitos yhteistyöstä!


Turvallisesti Caisan tilaisuuksissa

Jotta voit osallistua tilaisuuksiimme ilman turhaa huolta, olemme:

 • rajoittaneet salitapahtumiin osallistuvan yleisön ja myytävien lippujen määrää
 • keskittäneet lippujen myynnin verkkoon www.lippu.fi
 • lisänneet tiloissamme turvalliseen käyttäytymiseen ohjaavaa opastusta ja ohjeistusta
 • laittaneet käsidesiä helposti saataville
 • huolehtineet tavallistakin tehokkaammin tilojen siivouksesta ja erilaisten pintojen puhdistuksesta
 • huolehtineet turvaväleistä saleissa ja muissa tiloissamme


Noudatamme hallituksen ja viranomaisten määräyksiä myös kasvomaskien käytöstä

Suosittelemme, että yli 12-vuotiaat käyttävät tiloissamme ja tilaisuuksissamme kasvomaskia. Caisan tiloissa ja saleissa huolehditaan turvaväleistä ja henkilökunta opastaa toimimaan tiloissa oikein. Tapahtumissa voi käyttää myös suojakäsineitä.  Asiakas on itse vastuussa omasta maskin käytöstään, maskien ja hanskojen hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista.


Tutustuthan näihin turvaohjeisiin jo ennen kuin osallistut tapahtumiin

Ethän tule tapahtumiin sairaana
Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Pese kädet
Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Muista turvaväli
Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos infopisteellämme tai muissa tiloissamme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. Istuthan salissa riittävän etäisyyden päässä muista. 

Käytä kasvomaskia
Suosittelemme yli 12-vuotiaille kasvomaskin käyttöä tiloissamme ja tilaisuuksissamme.

Yski ja aivasta oikein
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Kiitos huomaavaisuudestasi! Kulttuurikeskuksissa nähdään!


Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian. 

Kaupungin kulttuurikeskuksissa, Annantalossa, liikuntapaikoilla, kirjastoissa, museoissa, taidemuseo HAMissa, nuorisotaloissa ja  kaupunginorkesterin konserteissa huolehditaan asiakasturvallisuudesta monin toimin, avaa linkki: turvallisuusnäkökohdat huomioitu kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa