26.04.2017 11.19

Maksutonta kesälomatekemistä koululaisille!

Koululaisten kesäkursseilla tanssitaan, tutustutaan djemberumpuun ja erilaisiin afrikkalaisiin leikkeihin ja tarinoihin. Voit myös tulla tekemään kierrätystaidetta ja tanssimaan mm. hip hopia!


Kurssit sopivat aloittelijoille, mutta taitavat ammattiohjaajat tarjoavat haasteita kokeneemmillekin harrastajille. Kaikilla kursseilla pärjää suomen kielellä. Osa taideohjaajistamme puhuu myös englantia, espanjaa, ranskaa ja wolofia! Päivän aikana pidetään lounastauko jonka aikana syödään omia eväitä! Kesälomakurssit ovat maksuttomia! Tarkemmat ilmoittautumistiedot löydät alla olevista kurssitiedoista.

Musiikkikurssi 7–10-vuotiaille!
Rytmejä, lauluja ja leikkejä Senegalista
Ma-pe 5.-6. klo 10-14

Annetaan djembérumpujen rytmin viedä! Kurssia ohjaavat muusikot Momar Diop ja Cheick Cissokho, jotka ohjaavat osallistujat länsiafrikkalaisen djemberummun saloihin ja opettavat cora-kielisoittimen alkeita.

Jokaisella osallistujalla on oma rumpu, jota soitetaan yhdessä ringissä. Kurssilla tutustumaan myös erilaisiin leikkeihin, lauluihin ja kuunnellaan afrikkalaisia perinnetarinoita. Kurssin opetuskieli on suomi, mutta taiteilijat puhuvat myös ranskaa, englantia ja wolofia! Kurssi soveltuu parhaiten 7-10-vuotiaille. Päivän aikana pidetään evästausko - otathan omat eväät mukaan!

Kurssi on ilmainen mutta muikaan mahtuu vain rajallinen määrä lapsia. Ilmoittautumiset: Andreas af Enehielm, andreas@kassandra.fi tai Oge Eneh, oge.eneh@hel.fi

Paikka:
Kulttuurikeskus Caisa
Mikonkatu 17 C, Helsinki
2.krs. Olohuone


Tanssikurssi 10-14 vuotiaille
Hip hoppia uudella tavalla!

Ma-pe 5.-9.6. klo 10-14
Koululaisten tanssillinen kesälomakurssi jonka tarkoituksena on pitää hauskaa. Kurssin aikana opitaan uusia askeleita ja rytmejä ja rakennetaan itseluottamusta! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Ota mukaan liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja hyvän asenteen. Kurssi soveltuu 10-14-vuotialle. Opettajina Essah Lawrence ja Leila Ghansah.

Kurssi on ilmainen Kurssi on ilmainen mutta mukaan mahtuu vain rajallinen määrä lapsia. Ilmoittautumiset: : Oge Eneh, oge.eneh@hel.fi

Paikka:
Maunula-talo
Metsäpurontie 4
00630 Helsinki
Musiikkiluokka 2. krs


Taidekurssi 10–14-vuotiaille!
Arte es lo mejor

Ma-pe 12.-16.6. klo 10-14

Taide on hauskaa! Tutustumme kierrätystaiteen tekemiseen, erilaisten materiaalien työstämiseen ja luomme yhdessä ison yhteisteoksen. Sivussa opimme myös espanjan kieltä tekemisen ja erilaisten pelien avulla! Taidekurssin ohjaa colombialaistaustainen taiteilija Paola Figuero. Kurssin opetuskielet ovat englanti ja espanja. Kurssi soveltuu parhaiten 10- 14 vuotiaille. Päivän aikana on evästausko - otathan omat eväät mukaan!

Kurssi on ilmainen mutta mukaan mahtuu vain rajallinen määrä lapsia. Ilmoittautumiset: Andreas af Enehielm, andreas@kassandra.fi tai Oge Eneh, oge.eneh@hel.fi

Paikka:
Kulttuurikeskus Caisa
Mikonkatu 17 C, Helsinki
2.krs. Luokkahuone 1


Lasten tanssillinen kesälomakurssi 10–14-vuotiaille
Ti-pe 1.-4.8. klo 10-14
Caisan Sali

Neljäpäiväinen kesälomakurssi, jonka aikana kokeillaan erilaisia tanssityylejä pitäen samalla hauskaa. Leirillä leikitään pari- ja ryhmätanssileikkejä, kuunnellaan paljon erityylistä musiikkia sekä kokeillaan monen eri tanssilajin perusteita (mm. nykytanssi, house, hip hop). Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tärkeintä on hauskanpito, sekä tietenkin musiikki! Opettajana Tuula Turunen.

Kurssi on ilmainen mutta mukaan mahtuu vain rajallinen määrä lapsia. Ilmoittautumiset: Oge Eneh, oge.eneh@hel.fi tai Tuula Turunen, metsatahti.turunen@hotmail.com

Paikka:
Kulttuurikeskus Caisa
Mikonkatu 17 C, Helsinki
Caisan Sali


Miten ilmoittaudun kurssille?

Sitovat ilmoittautumiset lähetetään kurssiesittelyissä oleviin osoitteisiin viimeistään 19.5. Mainitse ilmoittautumisessa osallistujan nimi, ikä ja puhelinnumero, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä kotona puhutut kielet. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäkurssilaisen muistilista
1. Peru osallistumisesi, jos et pääse kurssille. Näin annat paikkasi varasijalla olevalle.
2. Ilmoita sairastumisesta ohjaajalle.
3. Pukeudu mukavasti. Tanssiessa pitää pystyä liikkumaan ja maalatessa sotkemaan.
4. Ota mukaan eväitä.
5. Anna palaa! Ole ennakkoluuloton, pidä hauskaa ja nautiskele kesästä, kavereista ja taiteen tekemisestä!