Tervetuloa Caisa 2.0-matkalle!

Olemme täällä Caisassa matkalla kohti uutta, ja otimme matkanteon nimeksi Caisa 2.0.
Ensin pitää selvittää reittiä. Siksi mietimme nyt kysymyksiä kuten: Miksi ja keitä varten Caisa on olemassa? Keitä meidän tekijämme, kumppanimme ja asiakkaamme ovat? Miltä me näytämme, kuulostamme ja tunnumme? Ja minkälaisen muutoksen läpi kuljemme? Uusi tie alkaa näkyä tämän syksyn ohjelmassamme. Siksi käärimme Caisaa uusiin paketteihin. Ja haluamme, että paketeista näkyy mitä ne sisältävät. Ne ovat samanarvoisia, mutta erilaisia toiminnan muotoja.

Caisa Pro on ammattilaisten toimintaa. Jaoimme sen Caisa Stageen ja Caisa Galleryyn. Esittävän taiteen eri muodot löytyvät Caisa Stagen sisältä ja Caisa Gallery on visuaalisen taiteen ammattilaistoimintaa. Myös Taiteilijan ABC kuuluu Caisa Pro:hon. Se sisältää tietoa, kontakteja ja yhteistyötä helsinkiläisessä taidekentässä.
Caisa People on iso ja tärkeä paketti. Siinä tuemme yhdistysten ja yhteisöjen omaehtoista ja osallistavaa matalankynnyksen toimintaa. Eri kulttuurien tapahtumat, juhlat, esiintymiset sekä seminaarit ja kokoontumiset ovat tämän paketin monipuolista sisältöä.
Caisa Workshop on kursseja ja työpajoja päiväkotien ja koulujen lapsille, perheille ja monenlaisille aikuisille. Tekijät tulevat eri kulttuureista ja taiteenaloista – Caisa Workshop on yhteistä tekemistä ja toimintaa ihmiseltä ihmiselle.

Mietimme myös, millä konstilla paketit solmitaan. Ja paras tapa on tietysti yhteistyö. Se on se teippi, liima ja pakettinaru, jolla Caisa liitetään ympäröivään maailmaan. Vanhojen kumppanuuksien rinnalle haemme koko ajan uusia: Caisa 2.0 on pakettien ja verkostojen solmujen solmimisen työpaja!

Tule mukaan matkalle!
Tomi Purovaara ja Caisan koko porukka